фото: , Уикипеди Още една известна личност под карантина. Подробностите следват: Кралят на

...
фото: , Уикипеди Още една известна личност под карантина. Подробностите следват: Кралят на
Коментари Харесай

Кралят на Испания Фeлипe Шести от днес е в 10-дневна карантина

фото: 

, Уикипеди

 

Още една известна персона под карантина. Подробностите следват: 

Кралят на Испания Фeлипe Шести от през днешния ден е в 10-дневна карантина откакто стана ясно, че е имал контакт със инфектиран с Covid-19 в неделя. Кралица Летисия и двете принцеси ще продължат да извършват отговорностите си. 

Новината, че кралят се самоизолира пристигна незабавно след срещата му с висшия командващ на НАТО за промяна Андре Ланата, и началникът на щаба на защитата, Мигел Анхел Вилароя. На нея Фелипе Шести беше с маска и към момента не беше осведомен, че би трябвало да бъде подложен под карантина.Така той няма да участва на плануваното за идната седмица разкриване на туристически конгрес в Севиля, където трябваше да бъде дружно с кралицата.

Това е третата карантина в кралското семейство, откакто кралица Летисия бе изолирана за 2 седмици поради среща с министъра на равенството, Ирен Монтеро, която се оказа позитивна за Covid-19 и откакто престолонаследничката принцесата на Астурия Леонор бе карантинирана в средата на септември поради болен съученик.

На кралят и кралицата им бяха направени PCR проби още на 12 март, когато беше първата вълна на ковид, само че тогава и на двамата резултатите бяха негативни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР